Betting på Allsvenskan – passion kring svensk fotboll

Det finns inte mycket som är lika populärt i Sverige som betting på Allsvenskan. Svensk fotboll berör då den geografiska tillhörigheten gör att det finns något extra att ta del av för svenska fotbollsfans. Folk i Stockholm hejar förmodligen på Hammarby, Djurgårdens IF eller AIK medan man i Malmö hejar på Malmö FF. Oavsett vilket finns det massor av odds att upptäcka vad gäller betting på svensk fotboll och Allsvenskan. Detta är något du kommer märka hos svenska spelbolag då de brukar ha ett riktigt bra utbud för dig att välja mellan. Kom igång idag själv på bästa sätt och njut av allt som det finns att ta del av. Kanske kan du välja ett av spelbolagen nedan som också erbjuder en välkomstbonus.

Spela på Allsvenskan hos följande spelbolag

Casino Bonus Info Spela
1 100% upp till 2000 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
2 100% upp till 500 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
3 100% upp till 1000 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
4 100 kr freebet18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
5 Gratisspel på upp till 1000 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela

Upptäck passionen kring svensk fotboll

Det råder en enorm passion kring svensk fotboll och det finns därför massor för dig att upptäcka om du är sugen på en riktigt häftig spelupplevelse. Vad gäller odds och marknader finns det inte sällan hundratals olika alternativ som du kan ta del av hos svenska spelbolag. Det handlar om allt från målskytt i matchen, resultat och massor av annat som gör din betting komplett.

När det är derby eller toppmatch med storlagen brukar det finnas ännu fler alternativ tillgängliga. Då får du ytterligare en dimension i din upplevelse som vi tror att du kommer att uppskatta. Desto fler marknader desto bättre är det enligt oss.

16 lag gör upp om Lennart Johanssons Pokal

Totalt är det 16 lag i Allsvenskan i fotboll som gör upp om Lennart Johanssons Pokal. Alla lag möter varandra hemma och borta en gång. Det lag som har flest poäng efter 30 omgångar vinner Lennart Johanssons Pokal och får kvala till kommande säsongs Champions League. Vidare kommer lag två och tre i tabellen att få kvala till Europa Conference League.

Det finns också möjlighet att nå Europaspel genom att vinna Svenska Cupen då vinnaren får kvala till Europa Conference League också. Om det skulle vara så att vinnaren av cupen är något av topp 3-lagen tillfaller platsen istället den allsvenska fyra. De två lag som får färst poäng under säsongen åker ur serien.

betting på allsvenskan

Malmö FF är Mesta Mästare

Av alla lag i Allsvenskan är det Malmö FF som är svenska mästare flest gånger. De har vunnit 22 SM-guld men tagit 25 seriesegrar. De har också flest guld i Svenska Cupen av samtliga klubbar. Vidare har MFF fler pengar än alla andra svenska klubbar tillsammans. Detta tack vare att de kvalat in till Champions League 2014, 2015 och 2021.

Tvåa historiskt sett är IFK Göteborg. Men “Blåvitt” har inte vunnit Allsvenskan på ett bra tag och är långt ifrån sin forna stjärnglans. Istället är det Stockholmslagen Djurgårdens IF, AIK och Hammarby som hotar i titelkampen de senaste åren. Även IF Elfsborg, Kalmar och IFK Norrköping har vunnit SM-guld på 2000-talet.

Använd en oddsbonus på Allsvenskan

Du som önskar kan ta emot en oddsbonus och använda den på Allsvenskan om du känner för det. Det finns massor av betting bonusar att upptäcka för dig som spelare även om det numera maximalt är tillåtet med en bonus per spelare och licens. Nya kunder till svenska spelbolag erbjuder nästan alltid en riktigt bra oddsbonus. På så sätt kan du komma igång och ta del av en spelupplevelse som ger det där lilla extra. Insättningsbonusar, boostade odds, free bets och riskfria spel är det som brukar finnas tillgängligt.

Upptäck också live betting på Allsvenskan. Det gör att du oddsar live på en pågående match. Detta kommer att ge dig betydligt mer spänning i din betting när du kan njuta av en spelstund som ger något alldeles extra.