VM 2022 i Qatar

VM i Qatar närmar sig med stormsteg och det ser ut att bli en rolig turnering. Brasilien är favoriter enligt oddsen hos bettingsidor men såväl Frankrike, England, Argentina, Spanien och Tyskland förväntas vara med och utmana om VM-guldet. Trots att det varit dramatiskt och ett minst sagt kontroversiellt mästerskap ska det ändå bli roligt med ett fotbolls-VM. Vem tror du får lyfta pokalen?

Betta på VM hos dessa spelbolag

Casino Bonus Info Spela
1 100% upp till 2000 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
2 100% upp till 500 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
3 100% upp till 1000 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
4 100 kr freebet18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
5 Gratisspel på upp till 1000 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela

De olika grupperna i VM 2022

För sista gången någonsin är det dags för ett VM i fotboll på herrsidan med 32 lag. VM 2026 i USA, Mexiko och Kanada görs nämligen formatet om och det blir helt andra förutsättningar. Då blir det nämligen 48 lag fördelat på tre lagsgrupper. Men nu är det 32 lag som gäller och dessa är uppdelade i åtta grupper enligt följande:

Grupp A: Qatar, Ecuador, Senegal, Nederländerna

Grupp B: England, Iran, USA, Wales

Grupp C: Argentina, Saudiarabien, Mexiko, Polen

Grupp D: Frankrike, Australien, Danmark, Tunisien

Grupp E: Spanien, Costa Rica, Tyskland, Japan

Grupp F: Belgien, Kanada, Marocko, Kroatien

Grupp G: Brasilien, Serbien, Schweiz, Kamerun

Grupp H: Portugal, Ghana, Uruguay, Sydkorea

VM 2022 i Qatar

Finns massor med olika odds att upptäcka på VM

Du som vill oddsa på VM 2022 i Qatar har massor att upptäcka. Du kan njuta av en riktigt häftig spelupplevelse med de bästa oddsen som finns i fotbollsvärlden. Faktum är att ingen annan turnering har lika många odds eller marknader som är fallet med VM i fotboll

Du kan redan nu inför turneringen lägga massor med odds på de olika utfallen. Dels långtidsspel på vem som vinner turneringen men också utfallet av samtliga åtta grupper. Vilka två lag går vidare och vem kommer egentligen vinna skytteligan? VM har massor av odds för dig att upptäcka om du är sugen på en riktigt bra spelupplevelse. 

Olika arenorna i VM 2022

VM 2022 kommer att spelas på åtta olika arenor där alla ligger relativt nära Doha. Finalen kommer att avgöras på Lusail Iconic Stadium som också är den största arenan i detta VM-slutspel. Den har plats för 80 000 åskådare och det är på denna arena som nästa VM-buckla kommer att lyftas.

Lusail Iconic Stadium 

Plats: Lusail

Antal åskådare: 80 000

Färdigbyggd: 2022

Al Bayt Stadium

Plats: Al Khor

Antal åskådare: 60 000

Färdigbyggd: 2021

Al Janoub Stadium

Plats: Al Wakrah

Antal åskådare: 40 000

Färdigbyggd: 2019

Ahmad Bin Ali Stadium

Plats: Al Rayyan

Antal åskådare: 44 740

Färdigbyggd: 2020

Khalifa International Stadium

Plats: Al Rayyan

Antal åskådare: 45 416

Färdigbyggd: 1976

Education City Stadium

Plats: Al Rayyan

Antal åskådare: 45 350

Färdigbyggd: 2020

Stadium 974

Plats: Doha

Antal åskådare: 40 000

Färdigbyggd: 2021

Al Thumama Stadium

Plats: Doha

Antal åskådare: 40 000

Färdigbyggd: 2022

Sverige är inte med

Tyvärr är Sverige inte med och deltar i fotbolls-VM 2022. Men det innebär inte att det inte finns skandinaviska representanter. Danmark har nämligen kvalificerat sig till VM och blir farliga. De nådde semifinal till EM men föll där mot England.

För svensk del gäller det att se vad som händer framöver. Janne Andersson har misslyckats med sin generationsväxling vilket märktes tydligt i kvalet och framförallt play off. Istället för att integrera talangerna efter VM 2018 valde han att övertyga spelare som Granqvist, Berg och andra åldringar att fortsätta. Förhoppningsvis kan detta ändras i framtiden och vi får fram de spännande spelarna som gjort det bra i Premier League och La Liga.  

Använd en oddsbonus på VM i Qatar

Om det är någon gång som du ska ta emot en oddsbonus är det inför VM i Qatar 2022. Svenska spelbolag må bara få ge en bonus per spelare och licens. Men det går inte att komma ifrån att de fortfarande har utmärkta förutsättningar till riktigt bra bonusar inför VM som du som ny kund kan ta del av.

Under VM i Qatar kommer du att ha utmärkta förutsättningar att kunna ta del av en spelupplevelse som ger det där lilla extra med en oddsbonus. När du registrerar dig som ny kund kommer du att kunna bli medlem väldigt med BankID och därefter välja att ta emot en oddsbonus. Det är något som ger ytterligare en dimension i din upplevelse.

Sammanfattning om VM i Qatar 2022

Det må vara det mest kontroversiella mästerskapet som vi har sett någonsin inom fotbollen men det går samtidigt inte att komma ifrån att det finns utmärkta förutsättningar att oddsa för dig som spelare. Du kan ta emot en betting bonus som ovan och njuta av en spelupplevelse som är något extra. 

Det finns massor med odds att upptäcka på samtliga matcher. Ingen turnering i världen har lika bra förutsättningar som ett fotbolls-VM. Därmed kommer du också att ha möjligheten att kunna ta del av en spelupplevelse som är något alldeles extra. Börja spela idag och upptäck själv charmen som det innebär att betta och följa ett VM i fotboll. Det är något vi tror att du kommer att upptäcka.