Betting på La Liga

Den spanska högstaligan heter La Liga och är en mycket populär fotbollsliga. Efter Premier League är den rankad som världens bästa fotbollsliga och den spanska fotbollen har väldigt mycket att erbjuda till dig som spelare. Du som inte oddsat på La Liga har utmärkta förutsättningar att göra det idag. Varje match finns tillgänglig med hundratals marknader och vissa spelbolag erbjuder till och med live stream så att du kan titta på matcherna. För att komma igång på bästa sätt kan du börja med att välja ett spelbolag som vi listat nedan. De har alla riktigt bra odds på spansk ligafotboll.

Fin La Liga betting hos följande spelbolag

Casino Bonus Info Spela
1 3000 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
2 100% upp till 500 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
3 500 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
4 2000 kr + 100 free spins18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
5 100% upp till 100 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela

Massor av odds innan säsongen börjar på La Liga

Vad som är spännande med La Liga är att du har massor av odds att upptäcka redan inför säsongen börjar. Du kan till exempel betta på vilket lag som kommer vinna hela serien eller vilket lag som kommer topp 4 och därmed kvalificerar sig för Champions League. Det finns också massor av odds att ta del av för dig som vill oddsa på vilken spelare som vinner skytteligan eller vem som gör flest assist.

Du som lägger odds inför säsongsstart kan sedan följa detta under säsongen. Det ger mer spänning för dig som spelare. Därför är det många som väljer att prova på långtidsbetting idag för att ge mer liv i säsongen. Upptäck själv denna kategori om du inte redan gjort det.

20 lag gör upp i La Liga

Idag är det 20 lag som gör upp titeln i La Liga. Men antalet lag har varierat ganska kraftigt. Som mest har det funnits 22 lag vilket var fallet 1995 – 1997 men numera är det alltså 20. Det gör att alla lag spelar 38 omgångar under en säsong där en seger ger tre poäng, en oavgjord en poäng medan en förlust innebär noll poäng. Alla lag möter varandra hemma och borta en gång.

Det lag som tar flest poäng under en säsong vinner titeln. Lag 1-4 kommer att kvalificera sig till Champions League kommande säsong. De tre lag som samlar på sig färst poäng kommer att bli relegerade till andradivisionen.

Real Madrid

Real Madrid har flest ligatitlar

Real Madrid, som också vunnit Champions League flest gånger, har vunnit ligatiteln flest gånger. De har genom åren samlat på sig 35 stycken ligatitlar. Dessutom har “Los Blancos” kommit tvåa vid 24 tillfällen. FC Barcelona ligger tvåa i antalet ligatitlar med sina 26 stycken. Dock har klubben inte vunnit sedan 2018/19.

Atlético Madrid är laget som jagar bakom då man har 11 stycken ligatitlar varav den senaste år 2020/21. Diego Simeone har tagit två ligatitlar med klubben. Det enda lag som vunnit ligan på 2000-talet förutom de tre nämnda är Valencina år 2001/02 och 2003/04 samt Deportivo La Coruna år 1999/00.

Massor av odds att upptäcka

För dig som gillar fotbollsbetting är La Liga perfekt. Det finns nämligen massor av odds för dig att upptäcka. Som vi varit inne på hittar du oerhört mycket odds långt innan säsongen börjar. Men det finns också odds på samtliga matcher från premiären fram till den sista omgången samt utmärkta förutsättningar för live betting på samtliga matcher.

För att maximera din upplevelse med La Liga betting rekommenderas du att ta emot en eller flera betting bonusar. Då kommer du att få ut mer av din upplevelse eftersom du låter spelbolaget stå för en del av notan och samtidigt minskar din risk. Det finns många bonusar på odds att upptäcka. Ta emot en insättningsbonus som ny kund eller boostade odds, riskfria spel eller free bets. Oavsett vad du föredrar får du en häftig spelupplevelse.