Betting på Fotbolls-VM

Det finns ingen turnering inom fotbollsbetting som är mer populär än fotbolls-VM. Detta återspeglas i allra högsta grad hos spelbolagen som alltid har riktigt bra odds tillgängliga för dig som spelare. Därmed kan du ta del av massor av odds på VM i fotboll varje gång det vankas mästerskap vilket inträffar vart fjärde år. Upptäck själv alla oddsbonusar och allt annat som finns tillgängligt i din betting på VM. Det är något vi verkligen tror att du kommer att uppskatta.

Spelbolag med bra odds på VM

Casino Bonus Info Spela
1 3000 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
2 100% upp till 500 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
3 500 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
4 2000 kr + 100 free spins18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela
5 100% upp till 100 kr18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller Info Spela

VM är störst av allt

Du som vill oddsa på fotbollsturneringar kommer att älska att betta på VM. Det finns nämligen otroligt många olika alternativ vilket gör att du alltid kan hitta en marknad som passar. Lägg odds innan turneringen startar på hur det kommer gå i respektive grupp. Du kan till och med oddsa på det lag du tror vinner hela turneringen och massor av andra alternativ.

När turneringen sedan börjar finns det ännu fler odds att upptäcka. Varje match brukar ha runt 500 marknader vilket givetvis är extremt bra för dig som spelare. Du hittar alla vanliga marknader men också mycket mer än så.

Testa också live betting för att ta din upplevelse till nästa nivå. Med live odds på fotboll spelar du på pågående match och får därmed unika marknader och en betydligt mer exklusiv spelupplevelse. Det är något vi tror att du kommer att uppskatta. Upptäck live betting för VM och alla möjligheter det innebär.

betting på fotbolls-VM

VM 2026 spelas i Mexiko, Kanada och USA

VM 2026 kommer att spelas i Mexiko, Kanada och USA. Detta står klart efter en omröstning. Därmed blir det något extra när VM dessutom kommer att utökas till 48 lag vilket gör att ytterligare 16 nationer får plats i turneringen. De 48 lagen kommer att delas upp i 16 grupper med tre lag i varje grupp. Därefter går såväl ettan och tvåan vidare till slutspelet där 32 lag gör upp i renodlade slutspelsmatcher.

Därefter är det eliminering hela vägen till finalen. Kanada och Mexiko kommer att arrangera tio matcher vardera från gruppspelet medan USA står för övriga matcher samt hela slutspelet. Därmed hoppas och tror vi att VM 2026 blir något alldeles extra samtidigt som det lär bli bättre och mindre kontroversiellt än vad som är fallet med VM i Qatar 2022.

Brasilien är mesta mästare

Av alla nationer som spelat ett Fotbolls-VM är det Brasilien som har vunnit flest gånger. De har nämligen fem stycken guld vilket är ett mer än Italien och Tyskland. Brasilien vann sitt första guld VM 1958 när de mötte Sverige i finalen och vann med 4-1. Därefter vann de 1962, 1970, 1994 och 2002. Men de senaste mästerskapen är det Europeiska nationer som vunnit. 2006 vann Italien och 2010 lyckades Spanien vinna. 2014 var det dags för Tyskland och 2018 vann Frankrike. Det återstår att se vem som vinner kommande VM-slutspel. Sverige deltar inte i VM i Qatar men vi hoppas på avancemang till VM 2026.

Använd en betting bonus på VM

Det finns ingen turnering som har lika mycket bra odds som fotbolls-VM. När du oddsar på VM kan du alltid ta emot en betting bonus först för att få ut mer av din upplevelse. Det kommer att ge dig en riktigt härlig start samtidigt som du också får ut mer av dina möjligheter när det kommer till betting. Du kan exempelvis ta emot en insättningsbonus och använda till att oddsa på gruppspelet eller ta emot ett riskfritt spel och på så sätt få ut ännu mer av din upplevelse när det vankas slutspel. Eftersom intresset peakar under VM så slåss spelbolagen med näbbar och klor om spelarna. Därmed erbjuder de också bonusar för att locka till sig spelare vilket du kan dra nytta av.